Investiții de 8 milioane de euro în rețelele de apă și canalizare la Poiana Lacului

Bla bla 1

Bla bla 1

Primarul comunei Poiana Lacului, Ion Dumitrache, anunță investiții publice de milioane de euro care se vor face în perioada următoare în localitatea sa.  Însă și mai important este faptul că sunt prevăzute investiții în două domenii importante în dezvoltarea unei localități: rețele de utilități și drumuri.

Astfel, comuna Poiana Lacului se pregătește de mega investiție realizată în colaborare cu S.C. Apă Canal 2000 S.A. din Pitești. În anul 2014 Primăria Poiana Lacului a decis să predea serviciul de apă și canalizare societății Consiliului Local Pitești, Apă Canal 2000 S.A., pentru faptul că această societate este operator regional de apă și canal și astfel se pot accesa fonduri europene în acest domeniu.

Așa se face că în perioada următoare în comuna Poiana Lacului urmează să se deruleze lucrări pentru reabilitarea și introducerea rețelelor de apă și canalizare,  în valoare de 8 milioane de euro.

Conform primarului Ion Dumitrache, licitația pentru aceste lucrări ar urma să fie organizată în luna martie a anului viitor, iar dacă nu vor fi contestații, tot anul viitor vor începe și lucrările.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *