Câini împuşcaţi în plină stradă

Scene şocante s-au petrecut în Belciugatele, la doar 20 de kilometri de Bucureşti. Mai mulţi muncitori care se aflau într-un microbuz au observat cum un bărbat de aproximativ 70 de ani scoate o armă de vânătoare şi, în plină stradă, începe să tragă foc după foc.

Mai multe maşini au oprit iar bărbatul le-a făcut semn cu arma să continue deplasarea ameninţându-i pe trecători că va trage. Bărbatul a continuat apoi să tragă în direcţia unor câini aflaţi pe marginea drumului. Doi dintre ei au fost nimeriţi de alicele şi au murit în doar câteva zecunde. Poliţia a fost alertată iar IPJ Călăraşi şi a deschis o anchetă. Bărbatul a fost identificat cu rapiditate de poliţişti. Potrivit unor surse, bărbatul care a deschis focul se numeşte Guschievici Herbert şi este unul dintre liderii AVPS Zimbrul din Bucureşti. El va fi cercetat de serviciul Arme Explozibili şi Substanţe Toxice din IPJ Călăraşi pentru infracţiuni la legea Armelor şi Muniţiilor. Dacă trecătorii spre care bărbatul ar fi înderptat arma depun plângere i s-ar putea adăuga în sarcină şi infracţiunea de ameninţare.

Potrivit portalului instanţelor de juecată, just.ro, bărbatul a mai fost cercetat în dosare penale pentru deţinere nelegală de muniţie de vânătoare iar magistraţii au dispus confiscarea cartuşelor.

11 comments

 1. MiReLa Soare

  Rusine magistratilor ce au decis sa-i confiste doar gloantele fara alta pedeapsa sau amenda, a lasat un criminal in libertate, ar trebui si instanta cautata sa dea socoteala, Rusine, traim printre criminali liperi pe strazi! La puscarie cu ei si cu cei ce nu stiu sa-si faca datoria, rusine magistratilor! Sper ca de aceasta data criminalul sa ajunga la pscarie, azi un caine, maine un om!

 2. Anda

  Asteptam sa vedem daca individul va fi pedepsit conform legii sau va fi folosita din nou „sfanta SPAGA SI CORUPTIE ” !

 3. Silviu

  Trebuia retinuta arma, suspendat permisul de port arma si sa nu il mai primeasca niciodata. la fel si cu braconierii. Odata ce a fost prins la braconas sa nu mai aiba dreptul sa detina arma

 4. cristina

  Daca tot fac aceste lucruri nu mai le puneti ca io am patit cu un caine care al iubiam atat de mult anca cand au venit hingieri
  Am plans 7 zile dupa iel si anca plang cand vad aceste lucruri

 5. ANA

  SA AIBA PARTE DE ACEIASI MOARTE ACEL INDIVID…SA VEDEM ACUM CE VA SPUNE LEGEA…VA FI PEDEPSIT? NU CRED IN ROMANIA NU SE VA SCHIMBA NICIODATA NIMIC CATA VREME SUNTEM CONDUSI DE CORUPTI!

 6. petrus mari

  Am ajuns sa traim printre criminali,se vede,dupa intamplarile petrecute .
  Acel criminal zis ,, vanator ” trebuie arestat si condamnat,pedeapsa munca la ingrijirea animalelor din adaposturi.
  Sa fie urmarit sa nu le faca rau,,lupul schimba parul dar naravul ,ba ” asa ca …..

 7. Mari

  Condamnat si pus sa ingrijeasca cainii din adaposturi,sa fie urmarit tot timpul,,lupul schimba parul dar naravul ,ba”.
  Trebuie condamnat,autoritatile sa si faca datoria,astia cum o omoara animale,omoara si oameni fara sa gandeasca,….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *