Google se implică în criza refugiaţilor! Află ce decizie a luat gigantul IT

Google ia poziţie în privinţa crizei refugiaţilor şi face un gest fără precedent. A decis să organizeze o strângere se fonduri, iar în acest sens a creat un site, numit One Today, unde se vor aduna donaţiile.

„Europa, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord se confruntă cu o criză a refugiaţilor şi a imigranţilor. Este cea mai mare criză de acest fel de la cel de-Al Doilea Război Mondial. Google a donat un milion de euro organizaţiilor care oferă asistenţă umanitară la faţa locului şi vă invită să contribuiţi şi dumneavoastră cu o donaţie acum”, a transmis Google internauţilor.

Mai mult, gigantul IT a anunţat că fiecare sumă donată va fi dublată din fondurile proprii. Joi noapte, suma a ajuns deja la 8,6 milioane de euro, iar ţinta Google e să adune 10 milioane de euro. Ulterior banii vor fi distribuiţi către partu organizaţii nonprofit care oferă asustenţă refugiaţilor şi imigranţilor.

„Aceste organizaţii nonprofit contribuie la acţiunile vitale de asistenţă, inclusiv oferind adăpost, apă, mâncare şi îngrijiri medicale. De asemenea, se ocupă de securitatea şi de respectarea drepturilor persoanelor aflate în dificultate. Google va acoperi toate costurile pentru procesarea donaţiilor, astfel încât donaţia dumneavoastră să ajungă integral la cei care au cea mai mare nevoie de ea”, a adăugat compania americană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *